WBT-0820 250 gram zilver (4%) soldeertin

€ 104,95
Op voorraad
geen

WBT 0820 zilversoldeer 250 grams versie

Soldeertin met een zilvergehalte van 4 % voor het solderen van hoogwaardige connectoren, kabels en elektronische onderdelen.
WBT zilversoldeer is ook leverbaar in 42 grams en loodvrije versies.

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Merk WBT
Type WBT-0820
Country of Manufacture Duitsland
Soort Loodhoudend
Gewicht 250g
Soldeertin diameter 0.8mm

WBT 0820 zilversoldeer 250 grams versie
Soldeertin van de Duitse firma WBT met een zilvergehalte van 4% voor het solderen van hoogwaardige connectoren, kabels en elektronische onderdelen.  Het smeltpunt van deze tin ligt tussen de 178℃ en 180℃. De ideale verwerkingstemperatuur is ca. 250℃. Aanbevolen wordt een soldeerbout met een capaciteit van 45 tot 100 Watt.

WBT GmbH
Opgericht in 1985 door Wolfgang B. Thörner specialiseert WBT zich in het maken van perfecte mechanische verbindingen tussen audio-componenten. De gepatenteerde Cinch klemverbinding is daar een mooi voorbeeld van net zoals hun ‘Polklemmen’ oftewel luidsprekeraansluitingen die een eveneens superieure verbinding tussen versterker en luidsprekers garanderen.
Het inmiddels dertig jaar oude bedrijf focust zich voortdurend op het onderzoek naar gebruik van nieuwe technieken en materialen voor de ontwikkeling van nog betere connectoren
Dit heeft geresulteerd in de zogenaamde Next Generation of Nextgen technologie met een reducering van de geleidende massa, een verhoging van het contactoppervlak en de toepassing van Teflon als isolerend materiaal.
Een andere nieuwe revolutionaire ontwikkeling is die van het gebruik van het supergeleidende grafiet als conductor, de zogenaamde Nano Technologie.
De zilversoldeer van WBT is de perfecte finishing touch om de signaalkabels aan je WBT connectoren te solderen.