WBT 0210 Cu White

€ 29,95
Op voorraad
geen

WBT-0210 Cu NextGen™
Het WBT-0210 Cu NextGen™ chassisdeel de natuurlijke partner van de WBT 0110 Cu Cinch connector.
Witte markering

Dit artikel is leverbaar uit voorraad
Voor 16.00 uur besteld dan direct verzonden
Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Color White
Merk WBT
Country of Manufacture Germany

WBT 0210 Cu White
Het WBT-0210 Cu NextGen™ chassisdeel of input connector is de natuurlijke partner van de WBT 0110 Cu Cinch connector. Samen vormen zij een garandeerd vaste grip gecreeerd met een superieure geleiding en betrouwbare verbinding. De verbinding is met name tussen voor- en eindversterker een absolute must om sluiting door losschieten te voorkomen.

WBT GmbH
Opgericht in 1985 door Wolfgang B. Thörner specialiseert WBT zich in het maken van perfecte mechanische verbindingen tussen audio-componenten. De gepatenteerde Cinch klemverbinding is daar een mooi voorbeeld van net zoals hun ‘Polklemmen’ oftewel luidsprekeraansluitingen die een eveneens superieure verbinding tussen versterker en luidsprekers garanderen.
Het inmiddels dertig jaar oude bedrijf focust zich voortdurend op het onderzoek naar gebruik van nieuwe technieken en materialen voor de ontwikkeling van nog betere connectoren
Dit heeft geresulteerd in de zogenaamde Next Generation of Nextgen technologie met een reducering van de geleidende massa, een verhoging van het contactoppervlak en de toepassing van Teflon als isolerend materiaal.
Een andere nieuwe revolutionaire ontwikkeling is die van het gebruik van het supergeleidende grafiet als conductor, de zogenaamde Nano Technologie.
TubeDirect heeft gekozen voor een mix van luidsprekerconnectoren uit de klassieke – en nextgen series van WBT. Uiteraard leveren wij desgewenst uit het gehele assortiment van WBT.