WBT 0152 Cu cinchconnector

€ 41,95
Op voorraad
geen

WBT Topline Cinchconnector 0152 Cu

Zwaardere uitvoering uit de Topline serie van vol metaal met koper en messing verguld.
Deze connector accepteert kabels met een diameter tot 10,5mm

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Merk WBT
Country of Manufacture Duitsland

WBT Cinchconnector 0152
De prachtige WBT-0152 NextGen™ Topline connector is een kwalitatief zeer hoogwaardig product. WBT heeft het met haar unieke klemverbinding het aloude probleem opgelost met de standaard cinchconnector die na verloop van tijd steeds losser gaat zitten of te strak of los zit. Deze super solide klemverbinding garandeert een vaste grip het het chassideel waardoor er een goed contact en geleiding ontstaat. De verbinding is met name tussen voor- en eindversterker een absolute must om sluiting door losschieten te voorkomen. Deze connector is volledig metaal. 

WBT GmbH
Opgericht in 1985 door Wolfgang B. Thörner specialiseert WBT zich in het maken van perfecte mechanische verbindingen tussen audio-componenten. De gepatenteerde Cinch klemverbinding is daar een mooi voorbeeld van net zoals hun ‘Polklemmen’ oftewel luidsprekeraansluitingen die een eveneens superieure verbinding tussen versterker en luidsprekers garanderen.
Het inmiddels dertig jaar oude bedrijf focust zich voortdurend op het onderzoek naar gebruik van nieuwe technieken en materialen voor de ontwikkeling van nog betere connectoren
Dit heeft geresulteerd in de zogenaamde Next Generation of Nextgen technologie met een reducering van de geleidende massa, een verhoging van het contactoppervlak en de toepassing van Teflon als isolerend materiaal.
Een andere nieuwe revolutionaire ontwikkeling is die van het gebruik van het supergeleidende grafiet als conductor, de zogenaamde Nano Technologie.
TubeDirect heeft gekozen voor een mix van luidsprekerconnectoren uit de klassieke – en nextgen series van WBT. Uiteraard leveren wij desgewenst uit het gehele assortiment van WBT.