Cardas Audio GRFA S

€ 9,95
Op voorraad
geen

Cardas Audio CFTA Red Female Cinch Chassisdeel

Niet-magnetische female chassisdeel van eutectisch koper, verguld messing moer met rode en witte plastic ring.

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Color N/A
Merk Cardas Audio
Country of Manufacture Verenigde Staten

Cardas Audio GRFA S Female Cinch Chassisdeel
Dit chassisdeel is een mooie verzwaarde uitvoering van Cardas. Non-magnetische female chassisdeel eutectisch verzilverd koper, daarna met Rhodium overtrokken met een rode en witte plastic ring en zware ringmoer van messing. De korte versie (S) is specifiek geschikt voor inbouw in apparaten zoals versterkers.

Cardas Audio
In 1980 richtte George Cardas de firma Cardas Audio op om zijn inzichten op het gebied van met name audiokabels in de praktijk te brengen. Het bedrijf is gesitueerd in de staat Oregon in de VS en George is daar nog steeds de designer en zijn dochter runt het bedrijf.

Het logo van het bedrijf refereert aan de Gulden Snede een in de natuur veelvoorkomende mathematische verhouding in dit geval geillustreerd d.m.v. het logo van Cardas met een tekening van een slakkenhuis. Deze verhouding zou ook van belang zijn aldus Cardas voor de overdracht van een audiosignaal waarbij voorkomen wordt door de lagen van de litzdraden in de kabel zich te laten verhouden als de Gulden Snede om zo te voorkomen dat er door stroomfluctuaties resonanties in de kabel ontstaan.