WBT-0730.01 Set Bindingposts, twee stuks verguld

€ 73,95
Op voorraad
geen

Set WBT 730.01 Goldplated Bindingpost

Zwaar vergulde luidsprekerterminal met de gepatenteerde superieure verbinding uit de Classic serie.

Set van 2 stuks rood / wit.

Dit artikel is leverbaar uit voorraad
Voor 16.00 uur besteld dan direct verzonden
Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Serie Classic
Type 0730.01
Materiaal Koper
Doorvoer Chassis 11.5mm
Dikte chassis 0.9 - 6mm
Merk WBT
Country of Manufacture Germany

WBT Bindingposts

Opgericht in 1985 door Wolfgang B. Thörner specialiseert WBT zich in het maken van perfecte mechanische verbindingen tussen audio-componenten. De gepatenteerde Cinch klemverbinding is daar een mooi voorbeeld van net zoals hun ‘Polklemmen’ oftewel luidsprekeraansluitingen die een eveneens superieure verbinding tussen versterker en luidsprekers garanderen.
Het inmiddels dertig jaar oude bedrijf focust zich voortdurend op het onderzoek naar gebruik van nieuwe technieken en materialen voor de ontwikkeling van nog betere connectoren
Dit heeft geresulteerd in de zogenaamde Next Generation of Nextgen technologie met een reducering van de geleidende massa, een verhoging van het contactoppervlak en de toepassing van Teflon als isolerend materiaal.
Een andere nieuwe revolutionaire ontwikkeling is die van het gebruik van het supergeleidende grafiet als conductor, de zogenaamde Nano Technologie.
TubeDirect heeft gekozen voor een mix van luidsprekerconnectoren uit de klassieke – en nextgen series van WBT. Uiteraard leveren wij desgewenst uit het gehele assortiment van WBT.

Prijzen zijn per set van twee stuks!