Cardas Audio CPBP CRL

€ 44,95
Op voorraad
geen

Cardas Audio CPBP CRL(ong)

De gepatenteerde bindingpost van Cardas, de mooiste manier om luidsprekerkabels te bevestigen aan de luidspreker (de 'CRL' versie) of aan uw versterker (de 'CRS' versie).

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Bindingpost Serie CBPB
Type CRL
Materiaal Bindingpost Rhodium
Chassis diameter N/A
Chassisdikte max 25.4mm
Merk Cardas Audio
Country of Manufacture Verenigde Staten

Cardas Audio CPBP CRL
De gepatenteerde bindingpost van Cardas, de mooiste manier om luidsprekerkabels te bevestigen aan de luidspreker (de 'CRL' versie) of aan uw versterker (de 'CRS' versie). Deze CRL versie is speciaal gemaakt voor luidsprekers en de toegepaste metalen zijn een koperen kern, daarna verzilverd en overtrokken met Rhodium voor de beste elektrische verbinding die niet gaar corroderen. Deze luidsprekerverbindingen of bindingposts van Cardas worden standaard toegepast op het high-end merk Jeff Rowland.
Wij leveren ook de kortere versie de 'CRS' en een mooie ingegraveerde metalen knop met het Cardas logo de 'KAE'.

Cardas Audio
In 1980 richtte George Cardas de firma Cardas Audio op om zijn inzichten op het gebied van met name audiokabels in de praktijk te brengen. Het bedrijf is gesitueerd in de staat Oregon in de VS en George is daar nog steeds de designer en zijn dochter runt het bedrijf. Het logo van het bedrijf refereert aan de Gulden Snede een in de natuur veelvoorkomende mathematische verhouding in dit geval geïllustreerd d.m.v. het logo van Cardas met een tekening van een slakkenhuis. Deze verhouding zou ook van belang zijn aldus Cardas voor de overdracht van een audiosignaal waarbij voorkomen wordt door de lagen van de litzdraden in de kabel zich te laten verhouden als de Gulden Snede om zo te voorkomen dat er door stroomfluctuaties resonanties in de kabel ontstaan.