Tung-Sol KT120 matched pair

€ 85,95
Tijdelijk niet op voorraad
geen

Tung-Sol KT120

Tung-Sol KT120 is een nieuw ontwikkelde - en tevens een van de zwaarste vermogensbuizen.

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Type buis KT120
Merk Tung-Sol
Productie Nieuw
Soort buis Uitgangsbuis
Constructie Beaming Tetrode
Pin Layout Octal 8 pins
Country of Manufacture Rusland

Tung-Sol KT120 matched pair
De KT120 is een door New Sensor volledig nieuw ontwikkelde uitgangsbuis met veel vermogen (150 Watts in een complementaire schakeling). Denk er wel aan bij installatie dat de KT120 (lengte 113mm en breedte 53mm) substantieel groter is dan de KT88

Tung-Sol
Tung-Sol Lamp Works is opgericht in 1907 in Newark, NJ USA. De naam Tung-Sol is een samentrekking van Tungsten of wolfraam het element waar de gloeidraden in buizen en gloeilampen van zijn gemaakt en Sol wat in het Latijn zon betekent. Reclame voor Tung-Sol autolampen Vanaf de jaren twintig begon Tung-Sol ook andere electronische producten te maken waaronder elektronenbuizen. Tung-Sol streefde naar perfectie van zijn producten d.m.v. een vervaardigingsprocedé onder laboratoriumstandaards en een strikte kwaliteitscontrole.

Gematchte buizen
Deze set buizen is gematched. Dit betekent dat de gemeten waarden van de buizen binnen dezelfde marge vallen en dus gelijkwaardig presteren. Dit is om twee redenen van belang:
1. Voor het verkrijgen van een zelfde versterkingsfactor per buis.
2. Voor een zelfde hoeveelheid ruststroom per buis. Het eerste vereiste spreekt voor zichzelf en het tweede vereiste voorkomt dat de ene buis waar een hogere ruststroom of bias nodig is om deze in het lineaire gebied te laten werken, ook eerder versleten zal zijn. Zowel nieuwe buizen als onze NOS buizen kunt u gematcht bestellen.