Tung-Sol 12AX7 ECC803S Gold

€ 21,95
Op voorraad
geen

Tung-Sol 12AX7W Gold

De Tung-Sol 12AX7W goldpin version, de premium high-gain dubbele triode met vergulde aansluitingen voor zowel gitaar- als audiotoepassingen.

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Type buis 12AX7
Merk Tung-Sol
Productie Nieuw
Soort buis Signaalbuis
Constructie Dual Triode
Pin Layout Noval 9 pins
Country of Manufacture Rusland

Tung-Sol 12AX7W/ECC803S Gold
De Tung-Sol 12AX7 Gold is een dubbel triode met high gain en vergulde aansluitingen.

Tung-Sol
Tung-Sol Lamp Works is opgericht in 1907 in Newark, NJ USA. De naam Tung-Sol is een samentrekking van Tungsten of wolfraam het element waar de gloeidraden in buizen en gloeilampen van zijn gemaakt en Sol wat in het Latijn zon betekent. Reclame voor Tung-Sol autolampen Vanaf de jaren twintig begon Tung-Sol ook andere electronische producten te maken waaronder elektronenbuizen. Tung-Sol streefde naar perfectie van zijn producten d.m.v. een vervaardigingsprocedé onder laboratoriumstandaards en een strikte kwaliteitscontrole. De meest bekende buis van Tung-Sol is de in 1955 op de markt gebrachte 6550 als reactie op de Genalex/Marconi KT88. De 6550 is een zogenaamde ‘beam tetrode’ en is te vinden in versterkers met veel vermogen zoals bijvoorbeeld in de Ampeq SVT basversterkers en Marshalls 50 en 100 Watt gitaarversterkers voor de Amerikaanse markt.

Naast de 12AX7W Gold van Tung-Sol verkopen wij ook nog de prijsgunstige 12AX7EH van Electro Harmonix en de premium gewone versie van Tung-Sol zonder gouden aansluitingen