Electro-Harmonix 6H30Pi Gold

€ 36,95
Op voorraad
geen

De Electro-Harmonix 6H30Pi Gold
De EH 6H30Pi GoldEH 6H30Pi Gold robuuste militaire twin triode voor high-end audiotoepassingen en moderne hoofdtelefoonversterkers.

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Type buis 6H30Pi
Merk Electro-Harmonix
Productie Nieuw
Soort buis Signaalbuis
Constructie Dual Triode
Pin Layout Noval 9 pins
Country of Manufacture Rusland

Electro-Harmonix 6H30Pi Gold
De 6H30Pi Gold is een milspec buis uit Rusland met vergulde aansluitingen. Extra robuust en populair in Audio-Research, BAT versterkers, hoofdtelefoonversterkers en als driver. Niet compatibel met de 6DJ8 / 6922 dubbeltrioden

Electro-Harmonix
Electro-Harmonix is een in New York gevestigd bedrijf dat met name door gitaareffect pedalen bekendheid heeft verworven. Gestart in 1968 door een audio technicus en een ex werknemer van IBM Mike Matthews, die daarnaast ook nog een Rhytm & Blues pianist is. In de jaren negentig werd Electro-Harmonix overgenomen door de firma New Sensor welke eveneens in New York is gevestigd. New Sensor heeft een eigen buizenfabriek in Saratov Rusland waar zij onder streng toezicht vanuit de VS haar buizen laat maken. Nu Electro-Harmonix reeds 50 jaar ervaring heeft binnen de muziekwereld, zijn wij van TubeDirect er van overtuigd gekozen te hebben voor een betrouwbare partner inzake de levering van nieuwe buizen.