Pearl Tubecooler MPCF-7, voor o.a. de EL90 en M8245 7 pins buizen

€ 13,00
Op voorraad
geen

Pearl MPCF-7

De power tubecooler voor 7 pins buizen

Dit artikel is leverbaar uit voorraad;
Voor 16.00 uur besteld dan dezelfde dag verzonden;
Orders vanaf € 50,00 worden gratis verzonden in Nederland;
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW;
Advies nodig? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie
Merk Pearl
Country of Manufacture N/A
Voor type buis EL90 and M8245
Type MPCF-7
Pin layout 7 pins signaalbuis
Voor diameter buis 18mm
Lengte N/A
lengte buisradiator N/A

Pearl MPCF-7
De powertube cooler voor 7 pins buizen

Perkins Electro-Acoustic Research Lab, Inc.
Pearl Hifi is een bedrijf in Galgary Canada onder leiding van Bill Perkins die al meer dan 20 jaar onderzoek doet om de werking en levensduur van elektronenbuizen te verbeteren. Zijn meest gerenommeerde productlijn is die van de tubecoolers of buisradiatoren.

In meerdere wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd o.a. in opdracht van het Amerikaanse ministerie van defensie is aangetoond dat de levensduur van buizen aanzienlijk verlengd kan worden door het omringende glas van de buis af te koelen. Hierdoor werd het glas minder poreus en bleef het vacuüm beter behouden als de contaminatie van de buis beperkt.

Voor een uitgebreide lijst van meest gangbare buistypen heeft Pearl een specifiek goed passende koeler ontwikkeld. Voor het vinden van de juiste koeler bij uw buis kunt u in het geval van een signaalbuis kiezen uit principe het aantal pins 7, 8 of 9 in dit geval en ter ondersteuning geven wij ook de meest gangbare buistypen aan bij een specifieke koeler.

Bij de uitgangsbuizen werk het anders. Daar is de diameter van de buis leidend welke varieert van 1.25 inch (66,5 mm) tot 2.50 inch (78,7 mm). Tevens geven wij daar bij elk type koeler ook de meest gangbare buizen aan.